Multi-Brand kartica

Multi-brand kartica predstavlja jedinstvenu gift karticu različitih kompanija ili kompanije koja u svom sastavu ima više brendova ili prodajnih objekata različitih partnera.
Idealno je rešenje za kompanije sa više tipova proizvoda ili velike tržne centre. U slučaju tržnih centara korisnici multi-brand poklon karticu mogu upotrebljavati u svim radnjama koje se u okviru njih nalaze što za kupce svakako predstavlja izuzetnu pogodnost i podstiče ih na dodatnu potrošnju, neminovno dovodeći do povećanja prometa i prihoda izdavaoca kartice i njegovih partnera.

Budite kreativni i povežite se sa partnerima, kompanijama iz grupe, partnerima koji prodaju kompatibilan proizvod ili uslugu, onima koji žele da imaju cross sell benefit i koji su voljni da zajedno iskoriste prednosti poznavanja istih klijenata. Omogućite I franšizerima da koriste potpuni benefit Gift&Loyalty programa principal.
Finansijsko i pravno rešenje je u paketu sa programom I jednostavnim I intuitivnim sistemom izveštavanja svih članica projekta.

KREIRAMO UNIKATNE PROGRAME

potpuno prilagođene baš vašim potrebama 

Gift (poklon) kartice

Odgovorite na inovativan način na zahteve savremenog tržišta, izdvojite se u odnosu na konkurenciju, zadržite postojeće i privucite nove klijente upotrebom naših Gift kartica.

Stepenasti popust

Omogućite Vašim klijentima sakupljanje popusta (discount) izraženih u procentima koje zatim mogu koristiti prilikom narednih kupovina.

Poeni / bodovi

Ovim Loyalty programom, omogućite svojim klijentima sakupljanje poena u zavisnosti od potrošenog novčanog iznosa, koje oni kasnije mogu zameniti za proizvode.

Digitalni pečat

Brojač ili digitalni pečat predstavlja svojevrsni količinski bonus kojim se kupac nagrađuje za kupovinu određenog broja proizvoda dobijanjem jednog besplatnog (gratis) proizvoda (kupi X, dobijaš Y)

Cash-back

Cash-Back Loyalty program podrazumeva „povraćaj“ procenta tj. određenog iznosa od vrednosti kupovine na karticu koji potrošač zatim može koristiti pri sledećoj kupovini i kao takav predstavlja izuzetan marketinški alat za poboljšanje korisničkog iskustva

Uslužne delatnosti / Servisna kartica

Ovo je idealan Loyalty program za sve kompanije koje se bave uslužnim delatnostima. Ponudite svojim korisnicima sve usluge koje pružate, njihove kombinacije ili pakete usluga.

Multi brand

Multi-brand kartica predstavlja jedinstvenu gift karticu različitih kompanija ili kompanije koja u svom sastavu ima više brendova ili prodajnih objekata različitih partnera.

Mix

Samostalno kreirajte jedinstveni Loyalty program prilagođen baš Vašim potrebama i načinu poslovanja, kombinujući najbolje elemente naših već postojećih modula