Jedna Loyalty platforma. Neograničene mogućnosti.

Gift (poklon) kartice

Gift (poklon) kartice

Odgovorite na inovativan način na zahteve savremenog tržišta, izdvojite se u odnosu na konkurenciju, zadržite postojeće i privucite nove klijente upotrebom naših Gift kartica. Ove nepersonalizovane pre-paid kartice Vašim klijentima, umnogome će olakšati kupovinu poklona dragim osobama, a Vama značajno povećati promet. Najbolje od svega – uplaćeni novac na karticama, dobijate pre same kupovine!

Opširnije
Poeni/Bodovi

Poeni/Bodovi

Ovim Loyalty programom, omogućite svojim klijentima sakupljanje poena u zavisnosti od potrošenog novčanog iznosa, koje oni kasnije mogu zameniti za proizvode. Da li će cena određenog proizvoda biti izražena u poenima ili ćete poenu dodeliti novčanu vrednost, u potpunosti je na Vama jer naš modul pruža obe mogućnosti, pa i njihovo kombinovanje. Iako uobičajena, ovo je proverena metoda za podsticanje potrošača i povećanje prometa.

Opširnije
Cashback

Cashback

Cash-Back Loyalty program podrazumeva „povraćaj“ procenta tj. određenog iznosa od vrednosti kupovine na karticu koji potrošač zatim može koristiti pri sledećoj kupovini i kao takav predstavlja izuzetan marketinški alat za poboljšanje korisničkog iskustva, zadržavanje postojećih i privlačenje novih kupaca. Ovaj Loyalty modul će Vam omogućiti praćenje aktivnosti korisnika i uvid u udeo prometa koji je direktan rezultat Cash-Back programa, kao i podatke o segmentaciji tržišta po artiklima i cenama, ali i po demografskoj pripadnosti kupaca (pol, godište…) i njihovim potrebama i preferencijama.

Opširnije
Skalabilni popust

Skalabilni popust

Omogućite Vašim klijentima sakupljanje popusta (discount) izraženih u procentima koje zatim mogu koristiti prilikom narednih kupovina. U okviru ovog modula našeg Loyalty programa, sami određujete visinu popusta i uslove njihovog rasta u zavisnosti od opsega potrošnje (skale popusta). Izuzetna alternativa za Cash-Back program.

Opširnije
Digitalni pečat (Brojač)

Digitalni pečat (Brojač)

Brojač ili digitalni pečat predstavlja svojevrsni količinski bonus kojim se kupac nagrađuje za kupovinu određenog broja proizvoda dobijanjem jednog besplatnog (gratis) proizvoda (kupi X, dobijaš Y) i usled svog psihološkog efekta, odličan je način za stimulaciju potrošača. Osim povećanja prometa, pružiće Vam i potpunu kontrolu celokupnog procesa i dragoceni uvid u navike Vaših kupaca.

Opširnije
Servisna kartica

Servisna kartica

Ovo je idealan Loyalty program za sve kompanije koje se bave uslužnim delatnostima. Ponudite svojim korisnicima sve usluge koje pružate, njihove kombinacije ili pakete usluga. Praktična i jednostavna za korišćenje, Servisna kartica može samo unaprediti Vaš biznis.

Opširnije
Multi-Brand kartica

Multi-Brand kartica

Multi-brand kartica predstavlja jedinstvenu gift karticu različitih kompanija ili kompanije koja u svom sastavu ima više brendova ili prodajnih objekata različitih partnera. Idealno rešenje za kompanije sa više tipova proizvoda ili velike tržne centre.

Opširnije
Mix kartica

Mix kartica

Samostalno kreirajte jedinstveni Loyalty program prilagođen baš Vašim potrebama i načinu poslovanja, kombinujući najbolje elemente naših već postojećih modula (npr. Gift + Cashback).

Opširnije